Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ana Korać je više puta svog bivšeg dečka Filipa nazvala jako psihički nestabilnom osobom i govorila je kako je on proganja i ne može da živi od njega.Priznala je da je napokju čak i policiji ga prijavila jer nije znala kako da se izvuče.

Pored toga rekla je i velike i teške optužbe na njegov račun.Pored toga da je kriminalac i makro ali on je ovih dana sve to demantovao i rekao da je velika laž.

Radi tih stvari Mijatov je rekao sda je njegova odluka da ipak ulazi u Zadrugu kako bih odgovorio na sve te laži koje njegova bivša djevojka iznosi.Ana Korać je rekla kako ako on uđe u Zadrugu da će ona odmah da napusti rialiti i to sa svojim dečkom Davidom Dragojevićem jer ne želi da bude istoj kući sa tiom bolesnikom kako ona kaže.

Nakon toga je Filip na svom Instagram profilu napisao da radi svojih privatnih obvazea ne može da uđe u Zadrugu jer će da ispašta njegov privatni život.To je bilo objavljeno na svim portalima i svi su ga jedva čekali da se pojavi.

Ali inače je Filip na svom Instagram profilu objavio video na kome Miljana Kulić pita voditelja Ognjena Amidžića dali Mijatov Filip sada ulazi u Zadrugu a on je rekao :”Ulazi naravno,ljubi ga brat”

Ana i David su jako uplašeni.Jer Ana gotov svaki dan priča o njemu i govori da je lažov i da nikada nisu bili skupa,pored toga rekla je neki dan Davidu:
“Kako bih se ti osjećao da ti bivša djevojka uđe.”

Ana je jako kontradiktorna i svi smo shvatili da ipak Filip priča istinu a Ana je ta koja laže.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments