Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U današnjem društvu i današnjem vremenu sve više i više dolazi do raznih situacija koje nas šokiraju. Tako nam dolazi i jedna priča iz Milana koja je zgrozila čitav Balkan i niko ne vjeruje da zapravo postoje takvi ljudi.

Naime, Aliz Hrustić (25) koji je inače iz Hrvatske neko vrijeme je boravio u Milanu. On je kako saznajemo tukao svog sina bez razloga jer je bio pod djestvom droge, te se tako iživljavao na djetetu.

Kada je policija pronašla tijelo djeteta bio je sav u modricama, a na glavi mu je bila otvorena rana. Kada je majka saznala za to odmah je pozvala hitnu ali djetetu nije bilo pomoći i na mjestu je  ostalo mrtvo.

Iako je Aliz pokušao pobjeći, policija ga je pronašla nakon samo nekoliko sati. Supruga Silvija je odmah ga je optužila za ubistvo djeteta.

Poslije su izjave dali i bližnji iz porodice. Jedan od rođaka je rekao kako smatra da je to za doživotnu robiju i da bez razmišljanja se to mora uraditi. Takođe i komšije su dale izjavu i otrkili su kako je Aliz često pod dejstvom droge, ali ovo nisu očekivali.

Kako će se završiti ova dilema i da li će Aliz dobiti doživotnu kaznu ostaje da vidimo.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments