Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kada se radi o rijaliti programima na ovim našim balkanskim prostorima može da se vidi da je to jako popularno ovdje kod nas i da svake godine interesovanje je sve veće i veće.Pogotov emisije kao što su Zadruga,Parovi i prije Veliki Brat.

To su emisije koje su jako gledane i radi čega mnogim televizijama raste rejting.

Mnogi od vas su barem jednom pogledlai Farmu ili pak Dvor,Big Brother,I današnju Zadrugu i Parove i sigurno mnogi od vas će reći da za likove koji se nalaze unutra do sada niste imali priliku da čujete.

Jedna od njih bez sumnje jeste i Marijana Kovačević koja je obilježila 2011 godinu.Ona je tada i pobjedila u Velikom bratu te je osvojila veliku novčanu nagradu a posebno je zanimljiva i popularna postala sa svojom vezo sa oženjenim muzičarem Nikolom Nemeševiće poznatijem u javnosti kao Nemešom.

I ona je za vrijeme učešća u rijaliti programu u veliko bila u braku ona je odlučila da javno prevari svog supruga sa muzičarem Nemešom.Tada je bila u braku sa Ivanom Čvrljkom ali i kada je završio rijalitiona je nastavila vezu sa Nemešom i u spoljnom i realnom svijetu te su pokazali da je njihova ljubav prava i da vrijedi.

Marijana se jako brzo razvela od svog tadašnjeg muža kako bih se uddala za Nemeša 2016.godine i od tada su njih dvoje započeli zajednički život u Hrvatskoj.

iako su mnogi navijali za njih dvoje njihov braknije uspio.Oni su samo godinu dana poslije se razveli i od tada je svako od njih dvoje krenuo svoji putem.Nemeš se odlučio vratiti u svoju Srbiju u Beograd i nastavio je da se bav muzikom  a Marijana je naime dobila posao u jendom kafiću ali i vrlo brzo je pronašla novog dečka.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments