Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedan od najpoznatijih reality parova je par koji čini Miljana i Zola. Oni su se upoznali u reality show-u Zadruga te je tu počela njihova veza.

Iako je veza imala mnogo uspona i padova Miljana i Zola su se izborli sa njima. Mnogi smatraju da je Miljana žena sa kojom može svašta da se očekuje ali sada je Marija, Miljanina majka otkrila neke stvari.

Kako ona kaže Miljana i Zola su već raskinuli ali to nisu još rekli zvanično. Tako je Marija rekla neke stravične činjenice iz njihove veze za koje niko ne vjeruje, ali sada sami prosudite.

Ona je pred svim zadrugarima rekla kako je Zola bio sa Miljanom samo iz koristi i da ju je samo financijski iskorištavao. Nakon toga je počela da priča šta je Zola radio Željku, Miljaninom djetetu dok su neko vrijeme bili u vasnjskom svijetu.

Otkrila je kako je jednom prilikom Zola bio toliko iznerviran da je udario nogom u kolica u kojim se nalazio mali Željko i da je bacio ležaljku u kome Željko inače jede.

Nakon toga su svi zadrugari ostali u šoku ali i svi gledaoci nisu vjerovali šta čuju. Nakon ovoga je izbila velika svađa a kako je to sve izgledalo možete da pogledate na video zapisu ispod:

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments