Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Trenutno najgledaniji reality show Zadruga iz dana u dan ima nove događaje o kojima se neprestano priča. Iako se ovom realityu bliži kraj situacija među ukućanima je sve napetija. U posljednje vrijeme zaštitari imaju sve više posla.

Naime, u ovom slučaju radi se Miljani Kulić i još par zadrugari. Došlo je do velike svađe nakon čega je došlo i do fizičkog obračuna. Pogledajte o čemu se sve ovde radi.

Sinoć u najgledanijem reality show Zadruga bila je posebna noć. To je bila noć u kome su se postavljala pitanja. Noć je išla normalnim pravcem kako je i do sada bilo bez ikakvih problema sve dok se pitanje nije postavilo Milajni Kulić.

Neko je postavio pitanje Miljani u vezi novca koji joj duguje Zola koji je do prije par dana bio sa njom u vezi. Poslije toga dolazi do verbalnog sukoba između Tome i Miljane ali se to brzo rješava.

Sledeća Miljanina meta bio je Marko Petrući. Poslije verbalnog sukoba koje je izbio i sa njim Miljana ga je napali i fizički te ga počela udarati. Na trenutak su se ugasila kamere a emitiranje je nastavljeno kada se situacija među zadrugarima smirila.

Kako će se završiti ove svađe i dileme između zadrugara ostaje da vidimo.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments