Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna od najpoznatijih fitness trenerica na svijetu je Sia Cooper. Pored toga što je ona fitness trener pa samim time mora i da pazi na svoju ishranu i izgled on je već majka dvoje djece. Pored svih savjeta za dobar izgled ovaj put je Sia govorila o nekoj drugoj temi a to je njena drudnoća.

Naime, dok je bila trudna negdje oko 16 sedmice trudnoće, Sia je otišla na pregleda a samim time i da sazna spol djeteta. Kada je došla na pregled sve je bilo u najboljem redu sve do trenruka kada je saznala da će roditi djevojčicu.

Poslije ovog su je mnogi osudili iz više razloga kao to što ne voli djevojčice, ili to što je bitan spol djeteta ali ona na to nije obraćala pažnju nego je odlučila da nastavi sa svojom pričom.

Dalje ona govori kako je problem u tome što je ona imala strah od žena i ženske djece jer baš ona u toku svog djetinjstva je imala grozan odnos od strane njene majke te nije znala kako da se ponaša prema svome djetetu.

Ona govori kako je se sa jedne strane plašila što će roditi djevojčicu, ali sa druge joj je bilo drago što će morati sa preće još jedan izazov koji joj nosi život.

Na kraju je samo dodala jedan citat koji je mnoge iznenadio a on je:

– Nećeš dobiti ono što želiš, već ono što ti treba.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments