Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedan od najgledanijih reality showa na našim prostorima je Zadruga. To je reality show koji se emituje na televiziji Pink te iz dana u dan sve više obara sve rekorde.

Iako taj reality traje već nekoliko mjeseci te se sve voiše bliži kraj sada ulazi stari zadrugari koji će da pomrsi sve konce te tako nam ovaj kraj učini još zanimljivijim.

Naime, zadrugr koji se vratio je inače i voditelj u ovaj sezoni a on je Milan Milošević. Mnogi su se obradovali kada su vidjeli da je on ušao u kuću, ali kada im je saopštio da će im puštati njihove uspomene iz života mnogi su promijenili svoje razpoloženje.

Naime, Milan je došao tu kako bi od svakog posebno zadrugara pustio video isječak iz njegovog privatnog života te otkrio neke detalji koje ostali učesnici do sada nisu znali.

U toku gledanja ovih uspomena bilo je mnogo smijeha, suza ali na kraju je dovelo i do nekih svađa između pojedinih zadrugara što nas naravno nije iznenadilo.

Ipak na samom kraju gledanja ovih klipova ispalo je sve u najboljem redu i veliki broj njih je bilo sretno. Sve više se bliži kraj ovog realitya te tako želimo da čujemo ko je vaš favorit za pobjedu?

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments