Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ovo je priča o jednoj ženi koja je svoje ljubavne probleme odlučila da podijeli sa nama te tako zatraži pomoć kako od nas tako i od vas. Pogledajte njenu priču.

˝Moje ime je Dijana i sada ću vam isprilati svoju priču. Imam 35 godina i do sada nikada nisam radila. Tako sam se nekako osjećala usamljena te sam zamolila mog muža da mi pronađe neki posao. Samo nekoliko dana kasnije mi je javio da je taj problem riješen.

Zaposlio me u firmu svog najboljeg prijatelja i počela sam raditi kao sekretarica. Na početku je bilo dobro, ali poslije taj njegov prijatelj se nekako počeo drugačije ponašati prema meni bio je nasilan i to je vodilo samo ka jednom.

Iako sam ga ja neko vrijeme odbijala, ipak je došlo to odnosa. Moj osjećaj u tom trenutki nikad nije bio bolji. Nikada sa svojim mužem se nisam osjećala tako dobro taj dan. Iako osjećam neku krivicu prema mom mužu, ipak ovaj osjećaj je bolji 100 puta.

Da ovog čovjeka nisam do sad upoznala nikada ne bi znala šta je pravi sex. Ipak, hvala mom mužu što me je upoznao sa ovim čovjekom te mi omogućio ovo.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments