Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svjedoci smo kako veliki broj ljudi oko nas teško živi ali se po tom pitanju ništa ne poduzima. Tako jedan od dokaza dolazi i iz Amerika gdje donosimo jednu nesvakidašnju priču, a pogledajte o čemu se radi.

Naime, radi se o jednom beskućnika koji je zatražio par dolara od vlasnice restorana, ali poslije što se desilo sve je šokiralo.

Dok je beskućnik tražio novac, u tom trenutku ona je bila jako bijesna te mu nije htjela dati. Međutim shvativši da je pogriješila počela je komunikaciju sa beskućnikom.

Ona ga je pitala zašto se ne zaposli te na taj način omogući sebi lagodan život te na taj način ne bi morao prositi. On je rekao kako ima policijski dosije iz prošlosti te ga niko ne želi zaposliti.

Kada je čula tu priču radnica se odma rastužila je ponudila je posao beskućniku. Oni su se dogovorili da on radi par sati dnevno i na taj način zaradi sebi za hranu a samim tim i za lagodan život.

Pored samog posla koji mu je dala pokrenula je akciju na društvenim mrežama gdje je za njega skupila nekoliko hiljada dolara te on sada živi potpuno normalnim životom.

Šta se još dešavala između beskućnika i vlasnice restorana možete da pogledate na videu ispod:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments