Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedan od najaktuelnijih reality parova trenutno je par koji čine Miljana i Milojko. Oni su pažnju privukli prije nekoliko mjeseci, a najvići razlog je prevelika razlika u godinama.

Iako sa jedne strane mnogi ih osuđuju zbog te prevelike razlike u godinama, drugi ih podržavaju i bore se za njihovu ljubav. Inače razlika u njihovim godinama je 53.

Kako su privlačili pažnju u vanjskom svijetu, odlučili su ući u reality show Parovi kako bi doživjeli još veću popularnost. Međuim ulazkom u reality dolazi i do mnogi problema.

Miljana je počela gajiti emocije prema drugom učesniku a njegov ime je Požgaj. Iako to Milojko mnogo smeta, i mnogo je ljubomoran Miljana sve više i više provodi vremena sa Požgajem.

Poslije je dolazilo do raznih problema između ovog para, dešavale su se mnoge svađe i komlikacije u kuću na koje je produkcija morala reagovati.

Međutim prije apr dana se desilo nešto što je šokiralo javnost. Naime, dok su svi ukućani sjedili za stolom desilo se nešto strašno.

Cijelo vrijeme Požgaj je dobacivao Milojku i izrugivao mu se dok je ovaj cijelo vrijeme ignorisao. U trenutku se umiješala i Miljana koja se samo smijala. Na to Milojko pukao te je ošamario Miljanu.

Nakon toga produkcija je odmah reagovala i strasti su se smirile.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments