Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna id poznatijih porodica u Srbiji je reality porodica Kulić. Prva koja je počela sa reality showom je Miljana Kulić koja se na taj način i proslavila. Međutim nakon nekog vremena na scenu dolazi i njena majka.

Posljednji reality u kome su one bile je reality show Zadruga ali prije par dana su diskvalifikovane pa tako trenutno nisu ni u jednom. Međutim pored toga što kćerka Miljana jako voli reality jedan od njenih hobija je i proganjaje poznatih zvijezda i to najviše članova Zvezda Granda.

Mnoge momke je ona tu proganjala pa između ostalog i Darka Lazića. Međutim osoba koju je najviše proganjala zasigurno je Mišel.

Kako smo to saznali odlučili smo da uzmemo izjavu od Mišela te da vidimo kako on na to sve gleda a evo šta nam je on rekao:

˝To njeno proganjanje ja više nisam mogao trpjeti. Na kraju sam je tužio te je ona napustila Čačak zajedno sa svojom porodicom pod pratnjom policije˝- rekao je Mišel

Kada je stigla u policiju na kraju Miljana je opet ispričala svoju oriču gdje je rekla kako su njegovi prijatelji jednom nju oteli te je ostavili u sred noći u šumi.

Ko je u pravu od njih dvoje i kako će se završiti ova dilema ostaje da vidimo.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments