Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Danas vam donosimo jednu priču majke koja se potajno zaljubila u momka svoje kćerke a ono što se kasnije dešavalo između njih je sve šokiralo. Pogledajte priču.

˝Ja sam žena koja ima 47 godina i živim u jako stabilnom braku. Imam muža i dvije kćerka ali u posljednje vrijeme sam nekako neraspoložena te sam odlučila da potražim neku novu avanturu.

Nedugo nakon toga u naš dom dolazi momak moje kćerke koji mi se na prvi pogled jako svidio. Iako sam znala da je to jako teško da nešto bude između nas ali sam se potajno nadala da je to izvodljivo.

Poslije sam odlučila da bi trebalo da malo sebe nagradim i došla sam do njegovog broja kojeg sam uzela iz kćerkinog mobitela. Jedan dan kada je  muž bio na terenu poslala sam kćerke kod mojih na selo tako da sam ostal sama kod kuće i nadala se da je to prava prilika da dođe do nečega između nas.

Pozvala sam ga na mobitel i rekla da moramo da o nečemu razgovaramo. On je odmah došao i sjeo je pored mene. Ja sam počela sa skidam odjeću sa sebe a on je samo rekao da sam budala i otišao iz kuće.

Nakon toga sam ga pokušala ponovo zvati ali nije uspijevalo. Samo se nadamo da sada neće ostaviti moju kćerku ili još gore da oni svi ovo saznaju. Ali sa druge strane mi nije jasno kako me je odbio jer iako imam 47 godina i dalje sam stvarno zgodna.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments