Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedan od najpoznatijih sinova sa estrade a sada i jako poznati bokser Veljko Ražnatović se prije par dana obratio srpskom narodu prekodruštevnih mreža i iznio je svoje mišljenje o odnosu između Srbije i Kosova.

Kao što većina vas zna da je posljednjih par dana baš napeta situacija na sjeveru Kosova i Srbije. Međutim svi gotovo smatraju kako su samo političari koji dižu u aferu te traže od naroda da se ratuje.

Međutim oglasio se i sin Svetlane Cece Ražnatović i Arkana a on  je Veljko Ražnatović. On je inače taj koi se uvijek bori za svoju zemlju bez obzira na sve pa je tako prije par dana branio boje svoje države u bos meču protiv hrvata gdje je pobijedio.

Pored toga on je prije par dana na društvenim mrežama obajvio fotografiju sa Kosova gdje je napisao kako će bez ikakvog problema da se bori za Srbiju ukoliko dođe do sukoba sa Kosovom i kako smatra da treba da se bori za sve ugrožene Srbe koje žive na Kosovu.

Nakon toga što je on prokomentarisao izazvane su mnoge reakcije. Sa jedne strane su ga hvalali i smatrali kako je pravi borac dok su ga sa druge strane osuđivali.

Kako će se završiti ovi zategnuti odnosi između Srbije i Kosova ostaje da vidimo.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments