Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vjerovatno ste svi čuli za veliku regioanalnu zvijezdu Draganu Mirković. Pored mnogih hitova, koncerata i svih uspona koji su joj se desili u karijeri za nju kako ona kaže najvići ponos su njena djeca.Vrlo rijetko želi da iznese u javnost informacije vezane za njenu djecu ali i kada to radi uvijek u pozitivnom smislu iznosi.

Iako se djeca gotovo svih velikih zvijezda Balkana mnogo pominju u javnosti to nije slučaj kod Dragane. Ona nam je istakla kako njena djeca ne žele da se ističu u javnosti.Čvrsto čuvaju svoju intimu i žele da prožive djetinstvo na najljepši mogući način.

Naime, prije nekoliko dana se  Dragana Mirković našla u Monte Carlu. Glavni razlog tog njenog posjeta je bila zabavi na kojoj je bilo odabrano zatvoreno društvo.Dragana je bila u društvu jedne osobe za koju niste mogli ni da sanjate da Dragana uopšte poznaje.

Među njima posebnu pažnju je privukao jedan od najpoznatijih dizajnera današnjice, a njegovo ime je Filip Plejn.

Pored svega toga što se dešavalo Dragana i Plejn su razgovarali o jednoj zaista bitnoj temi – Manueli Mirković. Naime, Plejn je bio očaran mladom Manuelom te je htio da se ona počne baviti manekenstvom dok bi joj on bio dizajner.Kaže da je vidi u tom svijetu i da bih to bio pravi posao za nju.

Dragana je samo rekla kako Manuela za sada nema preveliku želju za tim, ali nije sigurna da li će se to mišljenje promijeniti.Jako je mlada i ima vremena da razmišlja o tome.

Da li će Manuela zaplivati u manekenske vode ostaje nam da vidimo,a i mi možemo da kažemo da je prava ljepotica.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments