Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kao što znate prije par mjeseci nas je napustila velika muziučka zvijezda sa naše javne scene a radi se o Šabanu Šauliću. šaban nas je našustio tako što je došlo do velike saobraćajne nesreće u njemačkoj kada se on vraća sa jednog nastupa.

Nakon toga došlo je do velike žalosti kako u Srbiji tako i širom Balkana. Poslije sahrane koja se desila u Aveniji Slanih počelu su se javljati razne priče o svemu.

Najprije se pričalo kako se Šaban varao svoju ženu Gocu sa mlađom navodnom Cucom. Čak jedno vrijeme su se javljale fotografije kako se oni zajedno ljube i slično.

Međutim već poslije nekoliko mjeseci od Šabanove smrti i Gordana je krenula u akciju. Prije par dana Goca je vidjena u jednom dijelu grada sa javnosti poznatim mladićem koji je jako poznati ekonomista.

Naime, radi se o mladiću koji je oko 40 godina mlađi od Goce. Njegove incijale su M.M ki smatra se za jednog od najjačih ekonomista u Srbiji.

Da li Goca stvarno nešto ima sa mladićem ili su to samo neki poslovi dogovori ostaje nam da vidimo u budućnosti a do tada ćemo vas obavijestiti sa svakom novom informacijom.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments