Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna od najaktuelnijih pjevačica na našem prostoru je Aleksandra Prijović. U zadnje dvije godine ona je privukla pažnju medija i svakodnevno se piše o njoj. Najprije nas je sve očarala sa svojom glasom, a nakon toga i sa hitovima.

Međutim ono što je sve zanimalo i zbog čega se najviše piše o njoj je udaja za Filipa Živonijevića. On je inače sin Lepe Brene, pa zbog toga i tolika želja za novim informacijama o njima.

Pored udaje i jako luksuzne svadbe, Alksandra se prije par mjeseci porodila i rodila Filipu sina Aleksandra.

U posljednje vrijeme se puno priča o prošlosti Aleksandra Prijović i odlučili smo da posjetimo to mjesto gdje je Aleksandra provela svoje djetinjstvo.

Aleksandra je najviše svoje djeinjstvo provela u Bajšu te smo se tu uputili. Tamo kada smo došli sreli smo njenu baku i djeda. Sa njima smo obavili kratki razgovor i oni su nam otkrili neke detalje o Aleksandri.

Otkrili su nam kako je Aleksandra dok je bila mala najviše voljela da provodi vrijeme sa njima. Takođe kažu kako baka baš i nije sve dozvoljavala što je ona htjela, dok je djed bio blaži pa joj puštao da radi šta god poželi.

Pored toga ističu da je bila jako poslušna djevojčica i da je talenat za muziku pokazivala još dok je bila mala i da je uvijek govorila kako želi biti pjevačica.

Takođe su nam pokazali sobu Aleksadnre gdje je ona provodila najviše vremena pa pogledajte:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments