Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedan on zvijedza na našoj sceni koja se i dan danas bori za sebe i porodicu a to joj itekako dobro ide. Ona je Stoja. Za nju ste vjerovatno svi čuli a samo mali broj vas je znao njenu prošlost koja je jako burno i nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Prije svega ona se porodila kao jako mlada sa dok još nije bila punoljetna. Nakon toga to dijete je odgajala samo jer je njen muž poginuo te je tako morala sama da se bori.

Muž koji je kako se navodi poginuo, jedno vrijeme se pričalo o tome kako se on sam bacio u rijeku. Međutim prije par dana Stoja nam je otrila neke detalje iz tog perioda koje niko do sada nije znao. Pogledajte šta je ona rekla:

˝U tom vremenu mi je bilo jako teško. Morala sam da se borim sa roditeljima i uvjeravam ih dan novinski članicu su lažni, ali pored svega toga morala sam i da se borim sama sa sobom. Kada su se pojavili ti novinski članci najviše sam se plašila za svoje dijete. On je imao tada 3 godine i morala sam u potpunosti da se posvetim njemu bez ikakvog razmišljanja˝ – rekla je Stoja

Pored svega toga ona je rekla kako je i dan danas ostala u kontaktu sa prijateljima njenog poginulo supruga.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments