Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jednog od glavnih organizatora “elitne prosititucije Mihajla Maksimovića je uhapsila poličija kao osumnjičenog kako se bavi organizovanjem elitne prostitucije po Beogradu ali naravno i šire,izjavio je Mup Srbije.

U Beogradu u prekršajnom sudu je privođeno oko 5 osoba koje se bave i za koje postoje dokazi da se bave elitnom prostitucijom.Kazna zatvora je osam dana ili određena novčana kazna od 3.000 do 45.000 dinara.Među tim zadrugarkama nalazi se i  učesnica Zadruge 2 Sanja Stanković.

Tužilaštvo je imalo uvid u mobilni telefon u laptom osumnjičenog i privedenog i u njemu su našli razne poruke u kojima se nalaze adrese određenih osoba ,uplaćeni novac ali naravno i katalog djevojaka koje su gole.

Protiv osumnjčenog je podnijeta krivična prijava da se bavi “organizovanjem takozvane elitne prostitucije”

Krajem decembra 2014.godine kada je Sanja uhvaćena,uhaošen je i Mihajlo,koji se smatra najvećim estradnim markoom,koji je i prije par dana ponovo uhapšena li sada se tereti za nešto drugo i novo.

Ovi su samo neki detalji koji otkrivaju mračnu prošlost zadrugarke.

Da li pored Sanje imanjoš nekih zadrrugarki koje imaju mračnu prošlostili sličnu situaciju ali to samo kriju pa ostaje nam da vidimo do kraja reality showa kako će se stvari odvijati.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments