Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vjerovatno ste svi čuli za reality zvijezdu Divnu DNK. Ona je prošle sezone učestvovala u reality show-u Zadruga. Tamo je bila sa svojim mužem Markom ali se ona nešto duže zadržala od njega.

Mnogi su se zaputali kako su oni došli na to mjesto, ali sada ćemo vas mi malo dublje uputiti u tu priču. Naime, na televiziju Pink se već dugi niz godina vodi emisija pod imenom ˝DNK˝.

Prije nekoliko godina jedan od parova te emisije su bili baš Marko i Divna. Kako je emisija imala veliku gledanost Mitrović je odlučio da ih pozove u reality a oni su naravno ušli.

Međutim, Divna ima problema sa kičmom te je Soraja odlučila da pokrene akciju kojom će pomoći Divni da se operiše te da unaprijedi svoj izgled.

Pored svih problema koje je Divna imala od oduzimanja djeteta od strane socijalne pomoći jer su mislili da dijete nema uslova za život, Divna se uspijela izboriti sa svime.

Prije nekoliko dana je obavila i tu operaciju. Operacija je prošla u najboljem redu i Divna kako kaže osjeća se bolje nego ikad. Istakla je da joj se život promijenio iz korijena i da je sada presretna.

Pored toga takođe smo saznali kako se Divna ponovo porodila te tako unijela sreću u kuću nje i Marka. Ukoliko želite pogledati kako oni uživaju zajedno sa svojom djecom pogledajte na videu ispod:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments