Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dragana Mirković važi za jednu od najvećih zvijezda koje su se javile na našoj sceni, ali ujedno i zvijezda sa najvećom karijerom. Međutim u posljdnje vrijeme se dosta govori o rođendanu njenog sina.

Ne treba ni govoriti da je na tom rođendanu sve prštalo od luksuza. Rođendan je bio baš onako kako dolikuje, a neke detalje smo vam i mi pripremili pa pogledajte ovo slavlje.

Prije svega slavlje je organizovano u dvorcu u Austriji. Inače taj dvorac je u vlastništvu Dragane i njenog muža Tonija. Inače taj dvorac nije do sada prikazan u javnosti ali su njegova vrata otvorili na dan ovog rođendana njihovog sina.

Ovaj rođendan se oraginizuje uznazad neć nekoliko mjeseci pa tako ne morate ni slutiti kakvo je to slavlje bilo. Proslava je trajala oko 12 sati a rođendan je održan u centru dvorca.

Slavlje je bilo baš onako kako dolikuje. Prvo su gosti dočekani sa trubačima a nakon toga je došla muzika koja je zabavljala goste. Što se tiče hrane bilo ju je i više nego što su svi očekivali.

Jedan detalj koji je svima zapao za oči a to je bila video čestitka. na toj video čestitki su bile mnoge svjetske zvijezde od glumaca pa do pjevača i svih velikih zvijezda.

Iako su kamere jako teško dolazile i do samog slavljenika mi smo ipak uspijeli da dobijemo nekoliko fotografije sina koji već dugo vremena živi u Austriji. Pogledajte kako on izgelda.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments