Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U posljednje vrijeme iz dana u dan se dešavaju velike nesreće. Tako ovaj put vam donosimo strašnu priču iz Njemačke gdje je avion pao te je došlo gubitka mnogih života. Evo o čemu se radi.

U policiji su rekli da se u avionu u trenutku pada nalazilo tri osobe.njemačka novinarska agencija zvana DPA je rekla kako su tri osobe u policijskom vozilu teže povrijeđene a dvije su poginule u drugom automobilu.

Pilot i sa njim dva putnika u avionu su poginulu u tretnuku pada manjeg aviona koji se nalazi nedaleko od Frankfurta,te dok su jođ dvije osobe stradale u sudaru automobila sa policijskim vozilom koji su išli na mjesto nesreće aviona.Avion je krenuo da leti iz Francuske i nalazi se na putu ka gradu Egelsbahu.

On je nedugo nakon polijetanja se srušio i pored toga zapalio u jednom polju koje se nalazilo nedaleko od mjesta njihovog slijetanja,u mjestu Egauzena koji se nalazi oko 10 km od Frankfurta.

Pored svih putnika koji su poginuli u ovoj nesreći međui njima je bio i sam pilot koji je takođe poginuo. Detaljnije šta se desilo u toj nesreći možete da pogledate u video prilogu ispod.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments