Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svetlana Ceca Ražnatović važi za jednu od najpoznatijih pjevačica folk muzike.Ona se već 31 godinu bavi pjevanjem i to uspješno radi. Pored jako bogate karijere koju ona ima pamtit ćemo je svi po velikim koncertima i nastupima na kojima je mnoge usrećivala.

Njena kćerka Anastasija Ražnatović je krenula da se bavi istim poslom kao i njena majka.Prije par dana njena nova pjesma je ugledala svjetlo i svi su oduševljeni.Za kratki period ona je doživjela veliki uspjeh.

Na to sve Cecine kolege a koje su sada i kolege od Anastasije su iamli samo riječi hvala a jedna od njih je imala jako lijepu poruku za folk divu.

Naime radi se o Danijeli Vranješ koja je prokomentarisala Cecinu fotografiju i na taj način iskazala svoje osjećaje. Danijela je napisala u komentar na Cecinu sliku slobondo možeš da ideš u penziju, Taša te skida sa trona.

Taj komentar je izazvao broje reakcije, ali na to je Ceca odgovorila samo  može uz dosta poljubaca. Da li je ovo bila samo šala između njih dvije ili Ceca zaista razmišlja o tome da okonča svoju kariejru pa ostaje nam da vidimo u budućnosti.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments