Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima sa jednom od najbogatijih karijera je zasigurno Lepa Brena. Što se tiče njene karijere ona je počela još davno ali je i dan danas održava kao da je tek u cvatu.

Ona je kroz svoju karijeru poznata po mnogim svojim potezima kao što su dolazak na koncert u helikompteru, po svojim dugim nogama koje su privlačile mnoge muškarce i slično.

Porede jako blistave muzičke karijere Lepa Brena je snimila i par filmova pod nazivnom Hajde da se volimo koji su takođe imali veliku gledanost i popularnost.

Iako je ona u braku već nekih 28 godina koji je jako stabilan u posljednje vrijeme su se javile neke priče o mogućem razvodu koji je mnoge šokirao a evo kako je Brena prokomentarisala.

˝Meni još uvijek ništa nisu javili oko tog razvoda izgleda da me dobro ne obaviještavaju oko mog života. Ukoliko dobijem neke informacije o tome obavijestit ću vas˝ – rekla je Brena

Iako je njena izjava malo čudna ali mnogi su je protumačili kako ona smatra da je to velika laž te je ovo rekla na sarkastičan način kako bi se suprostavila tim koji pokreću tu proču.

Šta će se dalje dešavati između Brene ostaje da vidimo …

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments