Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

I sami smo svjedoci da se u ovoj 2019. godini ima dosta blamova kojima se smijemo i dan danas a kada uzmemo u obzir da je tek prošlo pola godine možete zamisliti šta nas očekuje. Što se tiče svih blamova koji su objavljeni na ineternet ovaj čovjek jednostavno zaslužuje prvo mjesto.

Naime, radi se o jednom čovjeku kome je policija ušla u kuću. Razlog njihovog dolazka je kako saznajemo taj jer je trebalo da sae taj čovjek privede. Video je nastao u Rusiji a pogledajte o čemu se radi.

Naime, policija je došla jako rano oko 6 sati i nakon nekoliko vremena kucanja ušla je u njihovu kuću. Dok su ga pozivali on se nije mogao probuditi te su odlučili da to urade na drugačiji način.

Iako su ga na kraju uspijeli probuditi tek onda je nastao pravi hit. Njegova reakcija je bila baš neočekivana a razlog još nije poznat.

Veliki broj njih govori kako je sve namješteno dok sa druge strane govore kako se nije dobro razbudio te nije svjestan situacije. Mi ćemo vam link ostaviti ispod pa vi sami prosudite o čemu se radi. Ono što mi zaista možemo tvrditi da je ovo pravi hit.

Pogledajte video na ovom linku stranice Liveleak.com

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments