Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kao što znate jedan od najaktuelnijih parova trenutno u javnosti je par koji čine Darko Lazić i njegova zaručnica Marina Gagić. Oni su već nekoliko vremena zajedno i iz dana u dan željno isčeujemo njen porođaj i dan kada će Darko postati otac i to po drugi put.

Kao što većina vas zna Darko je prije nekoliko mjeseci imao veliku saobraćajnu nesreću u kojoj je imao velikih problema te je nakon togta rekao da će svoj život potpuno promijueniti. Iako je od tada dosta vremena prošlo Darko se i dalje oporavlja ali mu je sada mnogo bolje.

Dokaz za to je i njegova nova pjesma koja broji milionske pregleda što je veliki uspijeh. Međutim prije par dana desilo se nešto jako čudno što je mnoge zbunilo pogledajte o čemu se radi.

Njegova zaručnica Marina Gagić je postavila na svoj Instagram profil jednu poruku koja mnogo govori pa su se mnogi zapitali da li je to došlo do prekida veze između njih dvoje. Pogledajte šta je pisalo u toj objavi koju je ona postavila.

Da li je ovo kraj između njih dvoje ili je ova poruka bila upućena nekome drugom, ostaje nam da vidimo kako će se sve ovo dalje odvijati.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments