Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U posljednje vrijeme  se dosta pričalo o susretu između američkog predsjednika Donalda Trump i britanske kraljice Elizabte 2. Iako su mnogi smatrali kako se to još dugo neće desiti oni su nas ipak sve iznenadili te su se sreli prije par dana.

Na tom susretu koji se desio u Bakingemskoj palati bili kraljica, Donald ali takođe i njegova žena Melanija Trump. Na tom susretu bilo je dosta novinara ali pored jako dobre atmosfere bilo je i nekih ispada.

Najprije britansku javnost je ražljutila odjevna kombinacija Melanije Trump. Naime, outfit koji je ona obukla bio je jako sličan kombinacijama koje je sklapala princeza Dijana koja kao što svi znate više nije među nam .

Mnogi su smatrali kao neki vid provokacije ali kraljica je ostala dosljedna te nije ništa čudno uradila što se tiče toga.

Još jedan čin koji je pokazao nepoštovanje prema kraljici je taj sam dolazak. Svi su očekivali kako će se prema njoj napraviti naklon ali oni su samo prišli bez ikakvog srama kao nekoj prijateljici.

Iako je posjet prošao mirnim tokom mnogi su nakon njega dosta govorili o mnogim postupcima para Trump koji nije bio u skladu sa mjestom.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments