Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svi ste sigurno naučili da čitate samo lijepe horoskope za Vaš znak.

Svi oni govore o vašem znaku kako je divan,romantičan,srećan,ali jeste li spremni da pročitate horoskop koji ne govori baš najljepše o Vama?

Ovo će biti najgori horoskop o vama to Vam bez sumnje kažemo:

OVAN:

Vi ste ustvari jako bolesni i posesivni.Voljeli biste da oduzmete potpunu slobodu Vašem partneru a sebi bi ste dozvolili harem partnera,ljubavnika.

Oduvijek želite da budu kod vas sve neosvojene tvrđave i ne žele da prihvate gubitak sve dok to psihički potpuno ne unište.
Mrze čekanje i nemaju nikada taktiku.Oduvijek sve žele odmah i sada.

Kada znaju da su drugi upravu to ne priznaju nego i dalje tvrde da su samo oni upravu i greške ne prihvataju.

Ne vjeruju u horoskop.Ne znaju za nježnost,jako su sebični.Nemaju emotivnu inteligenciju,nikada se ne prepuste u ljubavi i uvijek su na oprezu i nikada njihov izbor nije pravi.
Uvijek u životu završe sa najgorim kretenom,Uvijek ih partneri varaju i jako dugo im treba da saznaju da je to se desilo.

BIK

Jako dosadne osobe,zanimljivi samo sebi.Najgori njihov problem je taj što nikada nemaju problema.Oduvijek im je super,i ne žele da ih niko muči sa svojim problemima jer ni oni sami nemaju probleme!Njima je problem potreban u životu kako bih im bilo zanimljivije u životu.

Njihov mir sve iznenadi sve dok se ne pomrači njihov mir i onda su sasvim druge osobe,Jako je teško doprijeti do njih i ništa u tim situacijama ne pomaže.

Oni ne popuštaju tada ni za IZVINJENJE!

BLIZANCI

Oni su glavni u društvu kao velike tračare i ogovarači.Sa raznim temama koje se mijenaju svakih 15 minuta.ONI SU VJEČII GLUMCI SA MNOGO LICA.

Inače su osobe koje ne vjeruju u horoskop.Inače su sami sebi na prvom mjestu.

Uvijek sebe stavljaju iznad svih al vi ste im na dnu prioriteta.On može biti osoba sa više lica od jednom.To je osoba koja ne pruža ništa ali ne očekuje ni od vas išta.Oni su jako sebični kreteni i jakop su vješti na riječima.

Ako želite da ubijete vrijeme sa jako glupim i teškim pričama, onda su blizanci prava stvar za vas.

RAK:

Oni su ludaci ludaci i uvrijede se ako ne kažete dobro jutro kako treba. Jako često mjenjaju raspoloženja i uvijek pored jednog partera imaju drugu osobu sa strane.

Ako im kažete da nisu u pravu teško vama .Rak mjenja svoju ličnost iz minute u minutu.On može u minuti da se pretvoti u najgoreg vašeg neprijatelja, a samo nakon par minuta da bude ona stara osoba koja ima amneziju na onu lošu osobu.

Ako želite da pored sebe imate bombu koja samo što nije eksplodirala rak je prava osoba za vas.

LAV:

Jako su arogantni, uobraženi i ponekad naporni. Oni vjeruju da njihovo govno ne smrdi.Uvijek žele kada ulaze u neku prostoriju da sijaju reflčektori i da oni budu osoba jedina koja se čeka.

Lav je osoba koja treba sama sebi.Da biste bili sa lavom morate da naučite da mu ljubite dupe, da uvijek govorite da je upravu da ga obožavate bez pravog razloga.

DJEVICA:

To je osoba koja ima opsesivno-kompozivni poremećaj. Oni jako često čiste svoj stan tražeći u tome svoj mir, inače su cjepidlake i nikada im ništa nije dobro.Oni su bez emocija ne poznaju ljubav i sve se svodi na sex.Ako je neki znak prostitutka to je 100% ovaj.Djevica je osoba koja je bez emocija kao robot.Sa djevicom ste sigurni samo u to da kada se najmanje nadate če vam zabiti nožu leđa.

Jako je dobra glumica.Oni su inače narcisi i uvijek teže ka savršenstvu.Unjoj nema strasti,zagrljaja,ljubavi ni topline, inače su osobe koje uvijek žure i pod kontrolom su.Djevica je osoba koja je vjerna samo sebi.

VAGA:

Njima je ogledalo najbolji prijatelj.jako su nestabilne osobe i nikada ne mogu da se odluče šta žele.Lijene su i nekada znaju ne ustati iz kreveta po cijeli dan.Bezdušne i nemaju srca, vole samo finsansijski.

Za njih prijatelji ne postoje.Koliko god željeli da budete prijatelji sa vagom znači da je to ne moguće.Saslušati će vas ali vam se nikada neće otvoriti.Više vole laži nego 100 istina.

ŠKORPIJA:

To su osobe koje ne mogu podnjeti ni same sebe, ali kada padaju na dno za njim pada još 100 ljujdi.

Kada bi saznali da je sutra smak svijeta njih to nebi pogodilo oni bi uživali u orgijama.Smrt za njih ne znači nisšta, inače se jako pale na krv i sve ono što je običnim ljudima nenormalno.

Za njih se kaže da su jako ljubomorni i psihopate.Nikada nemojte reči škorpiji da laže koliko god vam njihova priča zvučala ne logično.Svaka škorpija če vam kad tad ponuditi sex.One su emotivne nezrele i podle osobe, znaju da se ponašaju kao malo dijete kada im oduzmete igračku, ljute se plaču grizu.Ovakve osobine škorpiju prate kroz cijeli njegov život, ali odrastanjem uspiju to sakriti, inače su poznate kao veliko zlopamtilo, nikada vam ništa ne zaboravljaju.

STRIJELAC:

Osobe koje troše zadnji novac i veliki su kockari.

Obožavaju da sole drugima pamet, prave se hladne osobe koje nikada ne plaču. Savjetujemo vam da ne ulazite u brak sa strijelcem jer koliko god vam govorio da vas voli to če ga proći za mjesec dana . Jedino ga možete zadržati ako ste jako bogati.Strijelci su osobe koje ne vole lagati.Uvijek udara glavom kroz zid, vjeruje samo sebi.Inače umiru u bijedi i velikom siromaštvu.

JARAC:

Oni su osobe koji su pravi goniči robova. 100 5%vjeruju u sudbinu i nikada nikom ne opraštaju.

Možete sa njima da živite čitav život ali vam nikada neče reĆi šta imaju.Oni bi prodali sve radi društvenog statusa.

Velike su kukavice i uvijek bježe kada rizik postaje veči.Oni su frigidne i emotivne osobe, inače su ne sposobne da pokažuz emocije.Znaju jako da dominiraju nad drugom osobom, ali ako nađete osobu koja je jarac i čiji je zagrljaj jako topao i jak uhvatite je i ne puštajte jer to je izuzetak.

VODOLIJA:

To su osobe koji su slobodnjaci i kroz svoj život su se mnogo puta izgubile.Voljele bi da budu prijatelj svakome ali na kraju ne uspiju.Unište i povrijede i one koji su oduvijek bili uz njih.Voli da zabada nos u privatan život drugih.Sigurno ste čuli za činjenicu da opuno CIA špijuna su u zanku vokdole .Uvijek če učiniti sve za prijatelja ali če to nabiti na nos.Oni jako kratko žive.Govore da laž ne postoji.Osobe su koje ne vjeruju u horoskop.Vodolija je osoba koju nije briga za vas, niti šta pričate niti šta mislite o njoj.Smatra sebe čudakom i osobom koja je posebna i extra vrijedna.Ona je inače osoba koja je siromašni kreten i sama svoja.

RIBE:

To su inače osobe koje su jako dosadne uvijek  čekaju da neko dođe i utješi ih.Nikada ne mogu sami sebi pomoći.

Kada su u pauzi vole da se bave tuđim životima i problemima ali i tako padnu u veliku depresiju.Ribe su osobe koje ne lažu jako su vezane bogu.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments