Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U posljednje vrijeme na našoj javnoj sceni jako dugo već nismo sreli veliku zvijezdu Radu Manojlović i njenog dečka Harisa Berkovića. Samo za vas smo se potrudili dobiti neke informacije o njima.

Za nekoliko dana smo dobili informaciju da je Haris trenutno u jako teškoj situaciji. Naime on je zapao u ogromne kockarske dugove. Kako saznajemo za leđima popularnog Harisa su zelenaši kojima on duguje određenu sumu novca, te mu svakog trenutka prijeti opasnost.

Prije nekoliko mjeseci Rada zajedno sa Harisom se povukla iz javnost. Naravno svi smo mislili kako samo žele uživati u ljubavi, ali situacija je strašno drugačija. Naime, oni su u ogromnim problemima jer se Haris odao kocki pa mu prijeti opasnost ako ne vrati novac onome od onog kome je uzeo.

Kako saznajemo radi se o nekoliko desetina hiljada eura, međutim Rada je počela da vraća taj novac umjesto njega. Ali, Harisu je poslana jasna poruka koja govori kako mu prijete batine ukoliko ne vrati novac u što kraćem roku. Te se tako stvaraju još veći problemi za Radu i Harisa.

Takođe saznajemo kako Haris u predhodnom periodu nema gotovo nikako nikakve tezge te tako mu je teško vratiti novac. Međutim , Rada mu je odličila pomoći uz dogovor da se on u narednom periodu udalji od kocke. Haris je odlučio da prihvati Radinu ponudu te je za sada poštuje.

Kako će se završiti ova drama kod Rade i Harisa ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite?

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments