Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije nekoliko dana policija je pokrenila akciju u kojoj je upozorila sve građane. Naime, svi građani bi trebali da obrate pažnju na tetovaže građani koji prolaze pored njih.

Glavni razlog je jer su se počele javljati bande koje imaju tetovaže koje mogu mnogo da otkriju o njima. Trenutno jedna oj najopasnijih bandi su bijeli supernacisti. To je banda koja na sebi ima u velikoj vjerovatnoći tetovažu sa brojevima 88 i 14.

Broj 14 označava jedan citat koji je jako poznat kod nacista, dok broj 88 znači Heil Hitler. Broj osam se koristi zbog toga što je slovo H osmo u abecedi.

Druge vrste tetovaža su tetovaže pauka ili suza. Te tetovaže znače kada za neku bandu počinite ubistvo pa tako postajete odani njima ili član njihove bande.

Pored njih imaju i tetovaže kruna i oni se još zovu kraljevi, ali oni su najviše prisutni u Južnoj Americi.

Međutim banda koja bi nas trebala najviše da zanima je banda koja se označava za 5 tačaka. Na toj tetovaži 4 tačke znače zidove zatvorske ćelije dok 5 tačka predstavlja cimera.

Razlog zbog čega bi nas ova tetovaža zanimati je jer postaju kako je ova banda počela da dolazi na Balkan te su Balkanci u strahu. Zato vas upozoravamo ukoliko vidite nekog sa tetovažom 5 tačak odmah da javite najbližoj policiji.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments