Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ana Marija ima 54 godine i ona traži ozbiljnu vezu i prijateljstvo sa jednim iskrenim čovjekom.Samo to želim od njega.

-Zdravo dragi prijatelji,moje ime je Anamarija i imam 54 godine,ja sam inače u horoskopu Vodolija.Rođena sam u jednom divnom gradu u Bosni i Hercegovini u Mostaru a sada živim u Pragu.

Iza sebe ja imam jedan propali brak.U tom braku ja sam se ostvarila kao majka i imam sada sina od 19 godina.On živi sa svojim ocem tako da sam ja sada sama u svom stanu.Radim,kao kuharica u jednom italijnskom restoranu ,kao šef.Imam jako puno cvijeća radi kojeg sam putovala po cijelom svijetu da bi to nabavila.Zaista obožavam cvijece.

Dobra muzika je ono što se meni sviđa.To me odmara i volim da svaki dan slušam svoju omiljenu muziku.Nastojim da budem kao osoba jako smirena i ne želim da se stres oko mene veže.

Ovom prilikom ja tražim svog novog i pravog muškarca.Želim da upoznam nekog ko će d ami život uljepša i da uživamo skupa. Želim da zajedno živimo i uživamo u stvarima koje volimo.Nema veze ako ne voliš stvari kao ja.Bitno je da je dobar čovjek i mi ćemo da se nađemo na sredini puta.

Ne bi mi bio problem da se preselim radi ljubavi ali isto tako volila bi da nekog primim u svom dom i da skupa živimo u Pragu.

Ako ste zainteresovani,javite mi se ispod kometara a ja ću vama da se javim!

POZDRAV!

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments