Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

I sami smo svjedoci da se danas u svijetu dešava mnogo nereda koje štetno utiču na cjelokupno društvo. Samim tim dolazi do mnogih sukoba i svađa te narušavanja mira koji bi trebao biti stalan u društvu.

Ovaj put jedna priča dolazi iz Beograda. Naime radi se o jdnoj ženi, majci koja je svoju kćerku bacila iz stana a zatim i sama sebi oduzela život. Pogledajte o čemu se zapravo radi.

NAime, to je žena imena Danijela. Ona je inače završila farmaceutski fakultet i živjela je jako dobro. Pored sebe je imala i pouzdanog muža koji je radio u jednoj firmi a pored toga je bio i upravnik zgradu u kojoj su živjeli.

Nikome zaista nije jasno zašto se ovo sve desilo. Kada smo pitali komšije o čemu se radi oni su rekli samo kako su je zatekli na balkonu. To je govorila kako su žene zaista ugrožene danas i odmah nakon toga je bacila djevojčicu. Nakon toga je se popela na balkon i bacila se i ona.

Nikome zaista nije jasno kako i zašto sed to sve desilo ono što je sigurno da su život izgubile mlada žena i njena kćerka.

Ukoliko dođe do nekih novih informacija u vezi ove situacije odmah ćemo vas obavijestiti.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments