Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kao što svi znate prije tri godine ubijena je poznata pjevačica Jelena Marjanović. U to vrijeme se vodila velika dilema o ovoj temi i o tome ko je ubica. Kako je vrijeme odmicalo ta tema se polako povukla i niko to nije spominjalo.

Međutim u posljednje vrijeme se ponovo počelo dosta govoriti o tome i izgleda da se ova dilema privodi kraju.

Kako svi znate prošle godine Zoran je izašao iz reality show-a ˝Zadruga˝ jer je policija tako naredila i privela ga jer se smatralo da je galvni osumnjičeni on. Kroz neko vrijeme ispostavilo se da Zoran zapravo nije ubio Jelenu te su se strasti smirile.

Međutim prije par dana napravljena je nova optužnica za Zorana jer se smatra da je on ubio Jelenu. Ukoliko se ispostavi da je on ubica kako saznajemo prijeti mu kazna od 40 godina.

Prije nekoliko dana u Višem tužilaštvu ispitana je njihova maloljetna djevojčica Jana. Urađeno je sve po zakona i nakon ispitivanja postoji nova sumnja na Zorana.

Ovo ispitivanje je urađeno najprije radi djevojčicine sigurnosti. Za sada jedini osumnjičeni je Zoran i velika je vjerovatnoća da je on ubica. Bez obzira koliko god on to negira, velika sumnja spada njega.

Za sada imamo samo te informacije, a kada budemo imali nove informacije odmah ćemo vas obavijestiti.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments