Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Na crtežu ovog malenog dječaka stoji slika njegovih roditelja.Na slici se može vidjeti da je majka velika i prva dok je otac taj koji je nacrtan na kraju u daljini.

Ono što je rekla psihologija jeste nešto strašno!

Život ovog para o kojem mi danas pričamo,bračnog para Adriana koja ima sada 46 godina i Emme koja ima 37 godina je bio sve a ne sretan.Problem je ib njihov sin od osam godina koji je uvijek imao ispade bijesa.Njemu bi došla ta žuta minuta kada bi on psovao,bacao sve i bio jako bijesan.

Radi njegovih ispada nisu samo tužni bili i ispaštali roditelji nego i njihovo drugo dijete od 11 godina.Dječak je imao posebne ispade kada treba da ide na spavanje i tada je trajal prava borba koja je traja puno sati i nekada cijelu noć i sve jeto navodilo na agoniju cijelu porodicu.Kada više nisu znali šta da rade oni su zatražili pomoć od pishologa.

Ona se zove Laverne Antrobus koja je na Chanel 5 vodila emisiju “VIOLENT CHILD,DESPERATE PARENTS” (NASILNO DIJETE,OČAJNI RODITELJI),te ona pomaže roditeljima da počnu normalnije da žive.

Ona je tada stigla u njihov doma i kaže do sada u svojoj karijeri se nagledala svega ali ovo je ostavilo nju u velikom šoku pogotov kada je vidjela koliko snage i energije ima ova majka koja je trošila cijelu sebe da bi svof sina dovela do boljeg stanja i na svoj jedinstven način ga ssmirili.Tada je ona pogledala njegove slike kada je imao samo 3 godine i rekla je roditeljima da u tim slikama se krije puno toga.

Na svim njegovim crtežima on stoji između svojih roditelja.I sve bi to bilo normalno da majka nije jako velika a otac stoji iza u velikoj daljini.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments