Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svjedoci smo da svaki dan možemo da pročitamo i da čujemo da se desila neka nesreća koja nas šokira i rastuži.Tako je i ovaj slučaj.Djevojčica od 2 godine je izgubila život.Cijeli njen grad Požarevac je u tuzi  a kada čujete razlog njene smrti mnogi će da se uplaše.

Prije par dana djevojčica sa svojom majkom koja ima 20 godine je sigla u bolnicu.Majka je tada navodila kako je njenom djetetu iznenado pozlilo i da ne znaju kako se to desilo.Navela je takođe da se to desilo u njihovoj kući gdje su svi bili.

Nakon pregleda ustanovilo se i pojavila s einformacija da se djevojčica otrovila otrvom z amiševe koji se nalazio u njihovom porodičnom domu ali nakon nekoliko dana dugog istraživanja došlo se do sasvim drugih informacija.Saznalo se da je smrti došlo tako što je djevojčica jela jagode a niko nije znao da malena djevojčica ima alergiju na jagode.

Ali ljekar Dr.Danko Nikolić koji je inače i direktor bolnice rekao je da se sada ne može ništa reći potvrđeno jer se još uvijek čekaju rezultati koji će da pokažu koji je glavni razlog radi kojeg nas je napustila malena djevojčica Amela.

“Porodica je potrvrdila kako se malena djevojčica ipak otrovala od otrova za miševe ali mi ništa sa sigurnošću ne možemo jpš uvijek da kažemo.”-rekao je dr.Nikolić.

 

Trenutno je u punoj snazi i Centar za socijalni rad koji obavlja istragu i pokušava da dođe do podataka u kakvim je uslovima živjela ova djevočica.

 

Za sada nema konkretnih dokaza o čemu se radi ali mi možemo samo da potvrdimo da malene Amele više nema i da je umrla.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments