Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Još i u prošlosti mnogi kažu kako su Mira i Slobodan Milošević bili jedan od parova koji su se mnogo voljeli. Svi su se držali toga i vjerovali u to sve dok Mira nije umrla. Makon njene smrti otkirile su se mnoge stvari koje su šokirale javnost.

Slobodan i Mira su se zaljubili još dok su bili u srednjoškolskim danima. Tačnije dok su išli u gimanziju rodila se ljubav između njih. Međutim pored te njihove ljubavi dešavale su se i prevare.

Naime, partner koji je najviše varao je Mira. Ona je često provodila vrijeme sa drugim muškarcima i davala im svoju ljubav.

Naravno u toku njenog života ovo ništa nije bilo isplivalo u javnost, nego tek nakon njene smrti saznalo se da je Mira varala Slobodana. Među svim tim ljudima sa kojim je varala Slobodana bilo je mnogo osoba.

Međutim jedna osoba se istakla i privukla pažnju medija. Ta osoba je bio ni manje ni više nego Slobodanov saradnik sa kojim je radio 90ih godina.

Radi se o Zoranu Todoroviću, poznatijem kao Kundak. On je bio jako ozbiljna osoba, vječito smrknute face baš onako zapovjednički.

Međutim to je bilo baš ono što je privlačilo Miru. Takvi su većinom bili svi njeni partneri.

Kada je Kundak ubijen ona nije mogla da prisustvuje sahrani iako ga je voljela pa se bojala posljedica. Nikad za svog života nije priznala da je varala Slobodana. Međutim postoje mnogi svjedoci koji su je viđali sa drugim ljudima pa su nam davali ove informacije.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments