Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Početkom mjeseca jedna britanska internetska stranica YouGov je napravila istraživanje sa oko 3500 učesnika u njemu.Ona je tražila od njih da navedu neku vrstu odjeće koju ne žele nikako da vide ovog ljeta i za koju smatraju da je jako neukusna i manje lijepa.

Rezultati su za sve istraživače zaista bili neočekivani jer su se i na popisu našli neki komadi dojeć ekoje nose muškarci i žene po cijelom svijetu i koje je jako zastupljeno.

POGLEDAJTE SAMI I UVJERITE SE:

1.Suknjice od tila

Istraživanja su pokazal da biste bi se trebali riješiti suknjice od tila tom brzinom kao što ste je i kupili.

AKo se pak odlučite da pogledate neke modne blogove ovu suknjicu nećet emoći pronai.Ona je nekada bila veliki trend ali dugo vremena ona više nije moderna i izašla je iz mode totalno.

Ovo možete da zamijete sa nekim suknjicama midi od prirodnih tkanina.Možete da nosit emodele svile ili pak satena.Možete da nosite i suknje od teksasa koje nikada ne izlaze iz mode.

2.Aparatići u boji:

Aparatići u boji su nekada bili hit ali više ne!

Sada je napravljeno da se aparatić može da pričvrsti sa unutrašnje strane zuba i tako za druge ljude će da bude nevidljiv.To je jako dobro rješenj eza sve one koji su kontaktu sa ljudima i ne žele da im neko bulji u zube i aparatić svo vrijeem dok pričaju.

3.Papuče sa perjem:

Na svu sreću došlo je vrijeme da se pozdravimo sa stilom koji je bio popularan nekoliko sezona.To su papuče sa perjem i krznom.One na svu sreću svih nas više nisu moderne.

4.Kupaći sa trakama:

Prvo smo imali priliku da vidimo kupaće kostime sa trakama i drugim ukrasima, a sada sve više žena nosi kupaće sa šljokicama.

Imali smo priliku da vidimo kako se nose kupaći sa raznim trakama i raznim ukrasima a sve više sada žena nosi kupaće kostime sa šljokicama.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments