Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Vjerovatno ste svi čuli za Nikol Kidman. Ona je jedna od najpoznatijih glumica, ali ujedno i najljepših. Svoju najveću slavu doživjela za nakon snimanja filma ˝Dani groma˝. Pored toga takođe je osvojila prestižnu glumačku nagradu odnosno Oskara.

Svoj najpoznatiji film Udar groma snimila je sa Tom Kruzom, Pored tog filma, proslavila se i za vrijeme filma ˝Žena za kojom se umire˝, koji je snimila davne 1995. godine.

Mnogi su je kritikovali kada se odala plastičnim operacijima kako bi poboljšala svoj izgled, ali kako vrijeme odmiče ona je svoj izgled sve više unakazila.

Iako se već duže vrijeme nije pojavila u javosti, vidjeli smo je na konferencija filma ˝Aquaman˝. Ta konferencija se desila u San Dijegu a mnogi novinari kada su je vidjeli ali i sama publika su se zaprepastili.

Njeno lice je bilo skroz zategnuto, potpuno neprirodno. Za nju naravno važi da je prva poznata glumica koja je svojim plastičnim operacijima unakazila svoj izgled.

Pored nje postoje i pozante pjevačice koje su takođe upropastile svoj izgled. Ni mi tačan razlog ne razumijemo zašto to rade ali smatramo da to rade kako bi sakrile bore na svom licu.

Sada možete pogledati ukoliko želite, kako su ove žene izgledale prije i poslije operacije.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments