Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ukoliko ste nekada doživjeli neki blam ili poniženje i mislite da ne može gore od toga, mi vas uvjeravamo da može. Pogledajte priču ove žene koja je ostavljena na vjenčanju.

-Ja sam Sandra, imam 38 godina. Inače sam rodom iz Mostara. Što se tiče moje ljubavne priče ona je jako tužna, čak mi je teško i da je pričam, ali skupila sam snage pa ću je podijeliti sa vama. Bila sam u vezu sa momkom, imena Nikola. Naša veza je trajala oko 3 godine i par mjeseci.

 

Kada smo shavtili da smo jedno za drugu odlučili smo da vezu krunišemo brakom. Inače, Nikola je bio jako pažljiv i miran momak. Nikada nisam ni pomišljala na prevaru ili nešto drugo. Baš smo se super slagali.

Tako je i došao dan našeg vjenčanja. Naravno nervoza je uvijek prisutna, ali ovaj put više kod njega. Kada smo došli u crkvu sve je bilo puno i onako kako sam zamišljala.

Sve je išlo po planiranom protokolu. Prvo je svećenik održao govor, a nakon toga nas je pitao za bračne zavjete. I baš u tom trenutku mi se cijeli svijet srušio. Dok se svećenik pripremao da pita Nikolu, on ga je prekinuo okrenuo se prema meni.

Rekao mi je kako on ne može da me oženi, okrenuo se i krenuo prema vratima a za njim je išla i neka nepoznata žena. U crkvi je bio muk, a ja sam odmah izašla za njim da vidim o čemu se radi.

Kada sam izašli vidjela sam ga u zagrljaju druge. Nakon toga sam pala u depresiju neko vrijeme.

Međutim sada mislim da sam spremna za nova upoznavanja. Tako da pozivam sve koji su slobodni da mi se javi. Meni je potrebna samo ljubav i pažnja.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments