Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ukoliko ste nekada razgovarali sa starijim osobama o nesreći oni imaju mnogo toga reći o toj temi. Neki od nas su to prihvatili, dok su drugi to samo zanemarili. Međutim nakon malo duže analize došli smo do sledećih saznanja. Ovih 5 stvari donose najveću nesreću u nečiji dom.

Ukoliko želite da živite u sreći bez ikakvih problema prva stvar koju biste trebali izbjegavati je ogledalo. Međutim ne bilo kakvo nego samo ono koje je okrenuto prema krevetu. Za ovu stvar u kući važi da uzrokuju nesreću u ljubavi, te dolazi do raznih vrsta svađa koje dovode do sloma braka.

Druga stvar koju trebate izbjegavati su crna vrata. Iako danas postoji jako puno boja ulaznih vrata koja uljepšavaju enterijer uvijek trebate izbjegavati crna vrata. Ova vrata uvijek prizivivaju nesreću u kuću. Ovo pravilo ne važi ukoliko su vrata okrenuta prema sjeveru.

Sledeće su biljke sa bodljama. Za sve biljke sa bodljama poput kaktusa, aloe vere ili neki šiljasti predmeti privlače nesreću. Te ovakve biljke trebate izbjegavati što je više moguće.

Četvrta svat koji bi trebali izbjegavati je kalendar koji je obješen na ulazna vrata. Za ovo se smatra da prikazuje prolaznost života ali takođe i skraćuje život stanara.

I posljednje što biste trebali uraditi da bi živjeli bez problema je to da nemate sliku sa brodolomom. Ovakve slike bi mogle uticati na raspoloženje ukućana ali i unijeti nemir u kuću.

Ukoliko i vi vjerujete u ovakva vjerovanja ovo su stvari koji bi trebali izbjegavati.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments