riješite se dijabetesa
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

AKO IMATE PROBLEMA SA TEŽINOM I ŽELITE DA ŠTO PRIJE RIJEŠITE OVAJ PROBLEM.MI IMAMO JEDNOSTAVN I JAKO LAGAN RECEPT ZA TO ,A NE TREBA VAM PUNO SASTOJAKA.

Za ovu vrstu dijete mnogi govore da je izvanredna pa smo odlučili da je podijelimo sa vama a pogledajte o čemu se radi. Sigurno ćete biti zadovoljni.

Kada napravite ovu mješavinu,vi nju možete da čuvate u frižideru.Najbolje je da je napravite ujutro i onda je konzumirate svako jutro prije doručka.Najbolje da pored toga koristite priordan med i da nađete dobar cimet.Da biste dobili odgovorajući rezultat.

Potrebni sastojci:

-2 kašika cimeta
-1 kašičica meda
-1 litar vode

Sve sastavite zajedno u malo vode u serbu i onda čekajte da prokuha.Kada prokuha dodajte ostatka vode i to podijelite na dva dijela.

KAKO KORISTITI OVAJ NAPITAK:

Najbolje je da korisitite ovo pola sata prije doručka i pola sada prije odlaska na spavanje.Ako napravite puno nemojte bacati nego držite u frižideru i koristite sutra.Ona se treba uzeti ujutro na prazan stomak.

Ukoliko se i vi odlučite da probate ov vrstu dijete budite sigurni da nećete požaliti jer su rezultati nevjerovatni. Takođe ako prihvatite ovaj izazov javite nam svoj rezultate ali takođe i ako znate neki drugi način lakog mršavljenja podijelite ga sa nama.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments