Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kada su ga mediji pitali za benzinsku pumpu ali i hotel u sklopu benzinske pumpe koju je otvorio Bešlić je rekao:

Ja sam u taj posao ušao isključivo po prijateljevoj preporoci,nisam birokrata i nikada nisam bio.Uspio sam nekako biti u dobrom raspoloženju.-počinje da objašnjava najpoznatiji bosansko-hercegovački pjevač Halid Bešlić koji ima 65 godina.

Kada se pogleda njegovo imovinsko stanje,Halid Bešlić je izrizito bogat čovjek i moglo bi se reći da on nije nikako amater što se tiče posla.Bio je pogođen nekoliko puta,padao je i on kao i svaki čovjek ali kada bi se vraćao,ustajao je još bogatiji i uspješniji.

Halid Bešlić danas u svom privatnom vlasništvu ima nekoliko stanova,pored tog aima veliko imanje u blizini Sarajeva,ima svoj hotel kao i jedan motel kojeg on iznajmljuje,Ima benzinsku pumpu a jedno vrijeme je imao i HB kafu.Počeo je dristribuira energetska pića ali odjednom se pojavio i orginalni parfem Miljacka koji se proizveo u 1200 boca.

Halid Bešlić je rekao kako danas sve te nekretnine koje on ima iznajmljuje jer njemu je važno d amože od njih jako lijepo da živi,da mu je stanarina redvona i ad bi on na taj način mogao i dalje i dalje da širi i gradi svoje carstvo odnosno da ulaže a kako kažu mediji podigao je i zajam da bi pokrio sve troškove koje bez sumnje ima.

Da li ste vi znali šta sve Halid Bešlić ima u svom vlasništvu?

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments