Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Miljana Kulić bez sumnje spada u red jedne od najpoznatijih Zadrugarki koja je svojom ponašanjem zabavljala publiku.Ona je odlučila daod zarađenog novca renovira svoju porodičnu kuću koju im u Nišu a u javnosti u se pojavile slike na kojima se moglo vidjeti kako je kuća izgleda puno prije svega toga.

Naime na društvenim mrežama se pojavila slika koju je objavio jedan od fanova na kojoj se vidi kako je kuća od Miljane Kulić prije svog tog renoviranja bila u korovu do krova gotova.

Sami naime možete da zaključite da li jeona svoj honorar koji je dobila od Zadruge 1 na pravi način uložila i dali je prijeko potrebno bilo renoviranje njenog doma.

POGLEDAJTE KAKO J ENJEN DOM IZGLEDAO PRIJE DUGOTRAJNOG RENOVIRNJA:

Naime,Miksi je u prvog sezoni Zadruge ušla trudna i samo par dana nakon što je napustila rijaliti ona se porodila.Tada je rekla da je to njeno zadnje učestvovanje ali se predomislila.Početkom nove sezone Zadruge 2,Miljana je najvila sovj ulazak sa više ni mannje svojim malenim sinom i majkom.

Ona je izjavila da je njen razlog ulaska da zaradi dovoljno novca da svom sinu obezbjedi sve.Željela je da zaradi novac kako bi svom sinu priuštila stan da on ima kada poraste.Možda čak i da se ona sama preseli i da njih dvoj ežive sami.

Ali desio se preokret,Miksi je diskvaliffikovana iz Zadruge2 jer je fizički nasrnula na Matoru i time joj nanjela teške povrede.Prema ugovoru koji je Miljana potpisala sa produkcijom ona nema pravo da joj bude isplaćen honorar.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments