Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svjedoci smo da se desio veliki preokret vremena da sa +35 spala temperatura na 15 stepeni.To je bio veliki temperaturni šok za sve ljude.

Prekuče smo bili svjedoci  da je vjetar juče  u poslijepodnevnim satima ali i večerenjim satima u Zagrebu je čupao stabla i vjetar je bio jako veliki.U Remantincu se desilo da je nosilo čak i krov sa zgrade.Prisutni kažu da je bilo strašno i z anepovjerovati.

Stanje je u toj mjeri bilo toliko alarmantno da su morali da intervenišu čak i vatrogasci a pred zgradom u tom trenutku na svu sreću nije se nalazio niko od stanra.Kako kažu po procjenama vatrogasaca da je neko bio u blizini desio bi se problem možda čak i tragedija.

Kako kažu dežurni vatrogasci tokom te noći u gradu je bilo oko desetak intervencija a a uglavnom se radilo da se uklonone polomljene grane na saobraćajnicama koje su padale iznova i iznova od jakih udara vjetra.

Kako navode teških saobraćajnih nesreća i ljudskih života iz ovog nevremena nije bio ali je u jednu ruku oštećene zgrade,putevi.

POGLDAJE SNIMAK KAKO JE SVE TO IZGLEDALO:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments