Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Slađana je žena koja ima 53 godine ali jako dobro izgleda.Ono što j enjen problem jeste to što je usamnljena jako i želi da s eupozna sa svima kako bih prebrodila taj period u sovm životu.

Sada će ona kratko da se predstavi da bi ste vi je bolje upoznali:

-Zdravo,moje ime je Slađana i ja imam 53 godine.Ja sam jako usamljena i jako nesretna osoba.Hvala svima vama koji ste dozvolili da ja na ovaj način otvoreno pokušam naći nekoga ko će da me razumije i ko će da bude moj vjetar u leđa.Ja sam kao osoba jako opuštena i slobodna.Bez obzira na ovaj broj mojih godina ja se jako volim družiti  sa svim mlađim osobama.Volim da je društvo i atmosfera u kojoj boravi prijatna,volim životinje,putovanje i prirodu.

Ono što izuetno volim jeste da se slikam.Jako uživam u tome.Moj muž,mislim bivši moj sa kojim nisam baš u nekim sjajnim odnosima kaže da se ja ponekada ponašam kao prava balavica a ja smatram da je to sasvim normalno i da treba čovjek da se ponaša u skaldu sa svojim duhom.

Svi vi koji ste zainteresovani za upoznavanje novo za druženje,radu ću da vam pošaljem svoje slike pa da vidite prvo kako ja izgledam pa tek onda ćemo da se dogovorimo i da se upoznamo licem u lice.

Možda nekada bude nešto i vše,vjerujte da bih voljela.

Oraspoloži me,budi uz mene i znaj da će nam biti bajkovito.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments