Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

I sami smo svjedoci kako se  iz dana u dan dešavaju razne nesreće na našim prostorima i to je tako dolazi do raznih nereda u društvu.

Tako prije nekoliko dana desila se još jedna nesreća u Bihaću u kojoj  je izgubio život jedan mladić kog su mnogi voljeli. Naime nesreća se desila u Bihaću odnosno na stanici Krupa koja je u blizini
Une.

U policijsku stanicu stigla je dojava o saobraćajnoj nesreći u kojoj je traktor prevrnut. Kada je policija izašla na mjesto nesreće utvrdili da je izgubio život mladić inicijala D.M. Glavni glavni razlog nesreće još uvijek  nije poznat ali od susjeda smo saznali da je ovaj mladić bio jako dobar prema svima i je bio jedan od najboljih komšija.

Oni govore kako je prema svima uvijek bio dobar i nikoga ni za šta nije odbijao i uvijek se ponašao kako treba takođe govore kako ćeš ovo za njih biti jedan veliki nedostatak. Mnogi čak od tuge nisu mogli da daju izjavu. Ovo je samo još jedan od  razloga zašto bi trebalo da budete  oprezniji u saobraćaju kako radi svog života tako i radi tuđeg.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments