Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ja sam imao skoro pa 135 kilograma sada imam 110 kilograma.Ana je jednog dana sasjekla i rekla-Nema više kafane,dosta je.Promijenio sam ishranu,ne pijem,ne jedem hljeb ni slatkiše.-kaže Mrkonjić.

Milutin Mrkonjić je počasni predsjednik SPS, je smršao z aoko godinu dana do 25 kilograma.Kako kaže u rzagovoru sa medijima,liniju je dotjerao isključivo dijetom a ključno je to da ne ide više po kafanama i ne konzumira alkohol.

VELIKE ŽIVOTNE PROMJENE NAVIKA:

-Znači  ne pijem nikako više,ne jedem hljeb ine koristim latkiše.Imam u toku dana četiri ili pet manjih obroka.Za godinu dana ja sam uspio da smršam do 25 kilograma.I da vam sada iskrneo kažem,meni nikako ne fali kafana,stvarno.

 

Bivši ministar kaže da mu je napočetku bilo poteško i da m je trebalo vremena da nauči na tajrežim ishrane i sve te životne navike radi svog zdravlja.

Ja sam morao da smršam radi svog zdravlja,radi svog srca.Nisu mu ljekari ništa rekli šta ima da mi kažu pa ja sam i sam znao da je opasno stanje.Znao sam da je vrijeme da poduzmem nešto.Ne vrijedi,vlada me je ubila,pet godina sam se ja hranio nezdravo ali i neredovno.

OVO KOD NJIH JE PARTNERSKA DIJETA:

Ovo je njihova partnerka dijeta jer je i pjevačica ANA BEKUTA na diejti oko 5 mjeseci i za to vrijeme ona je uspjela da smrša 17 kilograma.mada ona kaže ima jedan jako poseban režim ishrane.

 

-Ja se hranim po posebnom režimu,režimu koji je napravljen samo za mene.Svake nedelje ja imam novi jelovnik.Najviše jedem voća i povrća ali malo i mesa.Do ne koristim nikako stavljam dosta bibera i kurkume za ukus hrane.Pijem vodu i čajeve a nekada i redovno vjžbam.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments