Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

I sami smo svjedoci kako se iz dana u dan dešavaju razne stvari u našim prostorima koje ugrožavaju naše stanje u cjelokupnom društvu. Tako se i ovaj put desila jedna nesreća a pogledajte o čemu se radi.

Naime radi se o jednoj devojčici koja je izgubila svoj život tako što, dok je sjedala u automobilu dok je napolju bilo jako vrelo vrijeme. Naime njen otac je napustio automobil te je tako ostavio samo djevojčicu u automobilu dok su napolju bile visoke temperature čak i do 40 stepeni. Nakon koliko vremena kada se otac vratio zatekao djevojčicu u jako čudnom stanju.

Otac čim je sad zatekao tu djevojčicu u takvom stanju odmah je pozvao Hitnu pomoć. Hitna je nakon nekoliko vremena došla i odmah je odvela djevojčicu u Hitnu pomoć u Rovinju.

I otac je odmah krenuo za njima sa svojim automobilom mada ni on nije bio u najboljem stanju. Međutim kako saznejmo čim su stigli djevojčici su se borili za život dok je otac primao infuziju.

Nakon nekog vremena je dokazana smrt djevočice, te je to preneseno porodici koja je to jako teško podnijela. Kako saznejmo djevojčica je imala samo 4 godina pa i sami shvatite kako je teško porodici.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments