Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Danas u svjetu je postoje mnogi parovi koji žive određeni vremenski period zajedno te ako se ne slažu jednostavno se raziđu. Međutim u ovoj priči je malo drugačija situacija, i ona je naprosto šokiralo mnoge. Pogledajte o čemu se radi.

Ovu priču nam je iznijela djevojka koja je željela da ostane anonimna. Naime, ona je bila sa svojim momkom u vezi oko 5 godina. Jako su se dobro slagali i čak su bili pred vjenčanjem.

Međutim njen momak je saznao kako je ona njega varala sa njegovim najboljim drugom te je odlučio da je napusti jer preko toga jednostavno nije mogao da pređe. Iako je ona bila pijana i bez razuma on nije mogao da to podnese i napustio ju je.

Međutim ona je u jednom trenutku se osjećala čudno te je odlučila da uradi test za trudnoću. Kada ga je uradila on je biuo pozitivan. Kada je saznala za trudnoću nazvala je bivšeg momka i objasnila mu novonastalu situaciju.

Ona ga je samo zamolila da nekako zajedno skupe novac za abortus kako bi joj barem na taj način pomogao. Međutim ono što se desilo je šokiralo sve.

Poslije telefonskog razgovora on je odmah došao do mene. Prišao je i zagrlio me. Rekao je kako je razmišljao da me pozove i bez ovoga ali ovo je samo još jedan dar i još jedan razlog da nastave vezu i da održe tu svadbu o kojoj su stalno maštali.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments