Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sara Reljić je mlada pjevačica koja j epostala poznata po svom učešću u rijaliti programu Zadruga.Takođe je postala poznata jer je uplovila u vezu sa Vojketom Đanskom i oduvijek tokom takmičenja ona je bila primjerna djevoka koja nije pravila skandale i nije bila u centru pažnje.

Ali sada je Sara napolju već godinu dana i ona je doživjela tešku nesreću u akva parku gdje se pokušaval opustiti i uživati.

Sari se taj dan pretvorio u pakao.Nije ispao onakav kakav je ona željela.Ovaj izlet je nju koštao zdravlja a onda je odlučila i sama da objasni šta joj se tu desilo.

Sara kaže da je jedan od najvećih problema bilo to jer je stalno bila  u automobilu,putoval aje često i to joj je bo veliki problem.Osjećala je veliki umor.

Relacija je bila KAN-HRVATSKA-BOSNA.-SRBIJA i sve tako u krug.

Odlučila sam kada sam se vratila u Srbiju da odem u Aqua park da s emalo opustim ali sutradan je bio strašan pakao.

Nisam mogla da se pomjeram,jer mi se pršljen i nerv ukočio.

Išla sam svakodnevno na inekcije i morala sam da nosim kragnu 2 sedmice.

Sara Relji jrđenda 196.gu Kotoru a 10 punih godina je živjela u Herceg Novom gdje je radila njena majka Indira Reljić.Otac joj je bio pomorac koji je jako puno radio i rijetko su se viđali.Završila je osnovnu i srednju muzičku školu a kasnije se sa Bratom i majkom preselila u Beograd.Otac je poslije ostvario novu porodicu i dobila je tada brata,polubrata Philipa.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments