Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ana Brnabić je jedna od najakutelnijih srbijanskih premijerki te je ona jedna takođe od najkontraverznijih političarki sa ovoj Srpskoj političkoj sceni.Ništa nije bilo toliko kontraverzno do onog trenutka dok se Ana nije izjasnila kao pripadnih LBT populacije.

Kako mediji navode ona je jako dugo u vezi sa svojom djevojkom Milicom a nedavno je Milica i rodila sina.Ali ono što je najveći problem jeste što je takav zakon u Srbiji da Ani ne garantuje da može imati bilo kakvo starateljstvo nad djetetom jer ona mu po zakonu nije ni u kakvom krvnom srodstvu te jedino što djetetu u Srbiji  ona može da bude to je dadilja.Treba da se napomene da je Ana dok je bila mlada izgledala sasvim drugačije a onda su mediji objavili njene fotografije iz mladosti koje su sve preplavile.

Ana Brnabić je inače rođena u Beogradu.Ona je lezbjejka i kao peta otvorena  LGBT šefica koja vlada u svijetuukaže premijer Islanda koji je bio na vlasti od 2009.do 2013.godine.

Njena partnerica,djevojka Milica Đurić je skoro rodila dječaka te za Anu Brnabić kažu da je prva premijerka u istospolnom paru čiji je partner rodio dijete dok je premijer bio još uvijek na vlasti.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments